Friday, April 29, 2011

Thursday, April 28, 2011

Muffin Marble Chocolate Chip..




Salam semua..N3 kali ni nk citer psl muffin pulak..yg ni produk baru dr Iedazhomemade..gambar kt atas ni MUFFIN MARBLE CHOCOLATE CHIP - perisa coklat dgn vanila paste..aceli ada pelbagai lg perisa yg blh letak dlm muffin ni ikut taste masing2 suka perisa apa..disini kami sedia mengambil tempahan muffin untuk pelbagai majlis (wedding,besday,akikah etc)..sgt sesuai utk dijadikan doorgift jugak selain coklat..kalau rs mls nk buat,nk order utk makan2 sendiri pun blh,hihi..nk amik kesempatan kt sini utk ucapkan terima kasih x terhingga pd Kak Badariah krn sudi share resepi yg mmg gebabommm nih,mmg gebas gebus lahhh;ekekkekk..jasamu dikenang kak..tengkiu again..:))))

Tuesday, April 26, 2011

Tempahan Fruit Tart - Ina (Wisma)




Sebanyak 50 pcs fruit tart tempahan oleh Ina (Wisma Persekutuan) untuk makan-makan kt ofis..tq ina sudi order dgn Iedazhomemadechoc..:)

Tempahan Fruit Tart oleh Dayah (JKM)




Tempahan fruit Tart oleh Dayah(JKM) pd 25hb (Isnin), sebanyak 70 pcs untuk makan-makan di opis...tq fr Iedazhomemadechoc..

Saturday, April 23, 2011

Kek Horlicks Chocolate Moist....Special for Mr Hubby..


Taraaaa...special made for Mr Hubby besday..sekali sekala try buat kek sendiri la pulak kan...selalu asyik beli kt kedai jer,hihi..for the 1st time try buat kek ni..alhamdulillah x menghampakan,sgt2 berpuashati..en somi pun ckp sodapp!!.(ikhlas ke x puji tu ye)..hikhikhik...anyway terima kasih sgt2 kt  cikgu comel,Pn Zaidah coz byk beri tunjuk ajar sampai la terhasil nya KEK HORLICKS CHOCOLATE MOIST yg sedap nie..tengkiu so much Ida..:))

Wednesday, April 20, 2011

Tempahan Hamper Coklat ke Nilai...


Hamper Coklat bertemakan Hijau + Silver...dlm hamper terdiri drpd 24 pcs Coklat Oreo dlm pelbagai bekas dan kotak..ditempah oleh Wanie sempena harijadi Dr Suraya..

Hamper bertemakan Merah + Hitam ditempah khas oleh Wanie juga, sempena Hari Ulangtahun Perkahwinan beliau..Coklat Oreo menggunakan special EDIBLE IMAGE pic juga ditempah khas ..surprise utk suami yg tercinta katanye...:)

2 hamper permintaan dari Wanie...tengkiu jugak Wanie coz beri kepercayaan pd Kak Ida untuk menyiapkan hamper2 ni...harap Wanie b'puashati dgn hasilnya ye....:D

20 pcs choc TEDDY BEAR milk + white choc juga ditempah oleh wanie utk makan2...

Antara gambar-gambar family Wanie menggunakan EDIBLE IMAGE printing...sgt cute!!

TQ FROM IEDAZHOMEMADECHOC...:)

Tempahan Coklat - 20hb April




Tempahan dr Kak Linda, UCSA sempena besday girl,AFIQAH...tq fr Iedazhomemadechoc,hrpnya kak Linda berpuashati :)...HAPPY BESDAY TO YOU,AFIQAH...


Monday, April 18, 2011

Here It Comes.........Marsmallow Comell...


Anda penggemar Marsmallow??? Jangan risau,marshmallow ni dijamin halal dan sedap lagi..nk tau sedap mcm mana..kena la order kan,.mcm2 perisa dan bentuk yg comel boleh anda pilih...untuk pertanyaan lanjut blh msg atau email ke IEDAZHOMEMADECHOC@GMAIL.COM...sgt sesuai dijadikan doorgift untuk birthday party atau apa2 majlis keraian..so,tunggu apalagi??moh ler try..hihihi...

Tempahan Fruit Tart - 16hb April (Sabtu)




Tempahan dr Jiran Kak Gee (posmini) - fruit tart sebanyak 50pcs untuk makan2..tqvm fr Iedazhomemadechoc..:D

Jualan @Fiesta Pra-Graduasi UCSA..(13hb-15hb April)

Hamper Coklat
Hamper Coklat & Lollichoc Spongebob
Praline choc dlm pelbagai kotak
Praline choc in Special Boxes..
Fruit tart,Cheesetart & Muffin Chocolate Moist
Lollichoc Spongebob..

Sempena Fiesta Pra-Graduasi UCSA(dulu KSP) yg diadakan pada 13hb-15hb April yg lepas,Iedazhomemadechoc berkesempatan  menjual pelbagai aneka tart (cheesetart,fruit tart);pelbagai coklat & hamper serta muffin chocolate moist..alhamdulillah untuk permulaan sambutan yg diterima amat menggalakkan..sy ingin mengambil kesempatan ni utk ucapkan thanks sgt2 pd  Kak Zura coz bg IHC peluang yg sgt2 berharga utk IHC yg masih 'hijau' dlm bidang nie...:)) Apa2 pun mmg enjoy dan happy (walaupon penat tapi best..berbaloi2x..) satu pengalaman yg sgt berharga yg xmungkin sy lupakan sampai bila2...next time kalau ada lg apa2 program jgn lupa jemput IHC lg Kak Zura..hik3x...kpd pengunjung blog IHC..jom layanz pic yg x seberapa ini..thanks for da' support!!


Saturday, April 9, 2011

Tempahan Tart Buah-buahan,Cheesetart & Praline Choc..



Praline Choc 30 pcs pelbagai filling..


Cheesetart perisa blueberry,strawberry & kiwi 50 pcs- RM 35.00





Fruit Tartlets - 50 pcs RM 38.00

Thanks to Kak Gee dan assistant(alamak lupa nk tnya nama adik td..) kerana sudi order dgn Iedazhomemadechoc sebanyak 50 pcs tart buah-buahan,50 pcs cheesetart pelbagai perisa dan praline choc 30pcs pelbagai perisa ..harapnya Kak Gee dan adik yg order ni berpuashati,next time order la lg ye,hihi..:)


Thursday, April 7, 2011